Over ons

LEF Hoveniers is in 2016 opgericht door Stephan van Rosmalen en Peter de Waard. We hebben plezier in ons werk en worden enthousiast van bijzondere planten of creatieve oplossingen in tuinen. Daarnaast zijn we gedreven. We gaan altijd voor het beste resultaat voor de klant. In ons werk combineren we creativiteit in onze keuzes met kwaliteit in de uitvoering.

LEF Hoveniers staat voor:

  • Vakmanschap. We combineren onze ervaring met uw wensen. Zo krijgt u niet alleen een mooie tuin, maar ook een tuin die écht bij u past en waar u nog jaren van kunt genieten.
  • Persoonlijk contact. Onze klanten kennen ons en wij kennen onze klanten. We vinden korte lijnen, duidelijkheid en een prettige, persoonlijke omgang belangrijk.
  • Maatwerk. Elke tuin en elke tuinwens is uniek. Daarom doen we niet aan standaard oplossingen, maar kiezen we altijd voor advies op maat.
  • Flexibiliteit. We zijn er voor elke klus - van klein tot groot. En we doen dit altijd met even veel aandacht.
Wij werken voornamelijk in de regio’s Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Rijsoord en Dordrecht, maar zijn u ook daarbuiten graag van dienst.
LEF Hoveniers staat voor creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Contact

Bel of Whatsapp naar:
06 54 20 08 22 (Peter)
06 14 99 42 32 (Stephan)

E-mail naar:
info@lefhoveniers.nl

Hovenier in de regio

LEF Hoveniers is actief in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

LEF Hoveniers

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Copyright © LEF Hoveniers
Website door Djen Design