Hovenier dordrecht

Heeft u altijd al een droomtuin willen hebben? LEF hoveniers kan uw droom werkelijkheid maken! Met onze hoveniers in Dordrecht en omstreken realiseren we tuinen van alle soorten en maten. Of u nu een nieuwe tuin wil of onderhoud aan uw huidige tuin, wij helpen u graag. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf. Neem contact met ons op en laat uw tuin aanleggen of onderhouden door hoveniers die weten wat ze doen! Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een mooie, verzorgde tuin waar u trots op kunt zijn. LEF hoveniers: hoveniers die weten wat ze doen!

LEF Hovenier in Dordrecht staat voor u klaar!

Heeft u een tuin waar u niet meer tevreden over bent? Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, maar weet u niet goed waar te beginnen? LEF hoveniers helpt u graag verder. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en onderhoud van tuinen. Samen met onze hoveniers kunt u brainstormen over de mogelijkheden voor uw droomtuin. LEF hoveniers Dordrecht staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij leveren hoogwaardige tuinen, opgeleverd volgens afspraak. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een nieuwe tuin of onderhoud aan uw huidige tuin wilt laten verzorgen door hoveniers die weten wat ze doen! Een hovenier inschakelen is zo gedaan! LEF hovenier in Dordrecht staat voor u klaar.

Wat doen wij?

LEF hovenier in Dordrecht is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat zich richt op particulieren in Dordrecht en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Ons team bestaat uit enthousiaste hoveniers die elke dag weer met veel plezier aan het werk gaan. Wij leveren hoogwaardige tuinen, opgeleverd volgens afspraak. Naast het aanleggen van nieuwe tuinen en het onderhouden van uw huidige tuin, kunt u bij ons ook terecht voor de onderstaande diensten:
 • Boomverzorging
 • Groendak
 • Houtwerk & maatwerk
 • Speeltoestellen
 • Ontwerp & beplanting
 • Tuinaanleg en bestrating
 • Deskundig advies
 • Vijvers
 • Tuinonderhoud

Wat doen wij tijdens het onderhouden van de tuin?

Periodiek onderhoud van de tuin is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw tuin er elke dag weer netjes en verzorgd bij ligt. Bij het onderhouden van de tuin kunt u denken aan onkruid wieden. Wij helpen u hier graag bij, want wij weten als geen ander hoe belangrijk een nette en verzorgde tuin is. Wij zijn professionele hoveniers en weten wat een tuin nodig heeft. Tijdens het onderhoud gaan wij de volgende dingen doen:
 • We maken een afspraak met u om de tuin te bekijken en voeren een oriënterend gesprek ;
 • We bespreken met u wat er allemaal gedaan moet worden;
 • We maken een offerte op maat;
 • Na akkoord op de offerte gaan wij aan de slag met het onderhoud.
Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en laat uw tuin aanleggen of onderhouden door de juiste hovenier in Dordrecht die weten wat ze doen! Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een mooie, verzorgde tuin waar u trots op kunt zijn. Wij hebben verschillende hoveniers die u kunnen helpen met uw tuin. Woont u in Dordrecht en omstreken? Dan zijn wij het hoveniersbedrijf die u kan helpen!

Een goed tuinontwerp maken we zo!

Of u nu een strakke, moderne tuin wilt of juist een romantische cottage tuin, alles is mogelijk. Wij helpen u graag bij het maken van het perfecte ontwerp voor uw droomtuin. LEF hoveniers Dordrecht denkt met u mee over de volgende dingen: De indeling van de tuin, het soort beplanting dat geschikt is voor uw tuin, de sfeer die u in de tuin wilt creëren, de materialen die we gaan gebruiken, de tuinverlichting en het tuinmeubilair. Wij maken een ontwerp op maat, want wij weten als geen ander dat iedere tuin uniek is. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig voor het realiseren van uw droomtuin en garanderen u dat alle wensen en eisen wordt meegenomen in het totale ontwerp en het eindresultaat zal u verrassen! Onze beste hovenier in Dordrecht staat voor u klaar!

LEF Hoveniers staat voor creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Contact

Bel of Whatsapp naar:
06 54 20 08 22 (Peter)
06 14 99 42 32 (Stephan)

E-mail naar:
info@lefhoveniers.nl

Hovenier in de regio

LEF Hoveniers is actief in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

LEF Hoveniers

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Copyright © LEF Hoveniers
Website door Djen Design